STIRI ARTICOLE  

Educatie in lactatie - (26-11-2013)


Educatie in lactatie

Asociatia ProMAMA anunta organizarea, pentru a patra oara in Romania, a Cursului  Pregatitor necesar pentru examenul international de obtinere a competentei de Consultant in Lactatie Acreditat de Bordul International (IBCLC).

Cursul cuprinde 90 de ore de seminar si un examen de promovare si este organizat o data pe an, in 2 etape de cate 5 zile, urmat de un examen de 2 ore, care consta dintr-un test grila, asemanator examenului IBLCE:

 • Prima etapa de curs se va desfasura in perioada 22-26 Ianuarie 2014 (Miercuri-Joi-Vineri-Sambata, intre orele 9:00 si 19:00; Duminica, intre 9:00 si 13:00).
 • A doua etapa de curs se va desfasura in perioada 19-23 Februarie 2014 (Miercuri-Joi-Vineri-Sambata, intre orele 9:00 si 19:00; Duminica, intre 9:00 si 13:00).
 • Examenul de curs, care este eliminatoriu pentru inscrierea la examenul IBLCE, va avea loc pe 23 Februarie (Duminica, intre 11:00 si 13:00).

Cursul este predat in limba romana si se bazeaza pe tematica examenului IBLCE si pe o bibliografie vasta, adaptata dupa ultimele descoperiri stiintifice. Cursul include prezentare PowerPoint, prezentari de cazuri, joc de roluri, vizionare de filme, exercitii cu intrebari cu raspunsuri multiple, demonstratii practice pe cupluri mama/copil, discutii, suportul de curs, caiet de exercitii, caiet de examen, CD cu poze de lactatie, pauzele de cafea, masa de pranz.

Inscrierile la seminar se pot face incepand cu data de 15 Noiembrie 2013 in limita locurilor disponibile. Numarul maxim de locuri este de 15 persoane. Inscrierea este considerata ferma in momentul achitarii avansului.

Costul cursului este de 550 EUR, platibili in RON la cursul BNR din ziua platii si cuprinde:

 • 500 EUR, reprezentand costul cursului (include costurile privind pauzele de cafea, masa de pranz, suportul de curs, caietul de exercitii). Plata se poate face in 3 transe, dupa cum urmeaza:
  • 150 EUR, reprezentand prima transa (avansul), se achita in momentul inscrierii la curs si reprezinta confirmarea ferma a locului.
  • 175 EUR, reprezentand a doua transa, se achita la prima etapa de desfasurare a cursului.
  • 175 EUR, reprezentand a treia transa, se achita la a doua etapa de desfasurare a cursului.
 • 50 EUR, reprezentand costul examenului de promovare a cursului (include costurile privind testele de verificare, taxa de examen si eliberarea diplomei de absolvire a cursului).

LOCATIA:
Cursul se va desfasura la sediul ProMAMA din Bucuresti. (sos. Pipera 21-23, bl. 3F, sc. 2, ap. 12, sector 1).

DETALII:

Mai multe detalii despre cursul de Educatie in Lactatie puteti obtine la telefon  0726.71.51.52, Sorana Muresan.
Formularul de inscriere AICI
Va rugam sa trimiteti formularul la contact@promama.ro cu mentiunea curs Educatie in lactatie
si programul cursului AICI

 

Adauga comentariul tau
Nume: Campul Nume este necompletat !
E-mail: (nu va fi afisat) Campul E-mail este necompletat !
Comentariu:
Comentariul este necompletat !Comentarii
Nu exista comentarii.